AĞLATAN İFADE

Trabzon’da 5, 8 ve 11 yaşlarındaki üç çocuğunu öldüren müezzin baba Emre Göktaş'ı olay yerinde gözaltı yapan astsubay Y.A.'nın tanık olarak verdiği ifade yürekleri dağladı. Çocukların cesetleri karşısında gözyaşlarına boğulduğunu anlatan astsubay, olay yerinde artan ve öfkelenen kalabalığın içinden katil babayı nasıl kaçırdığı anlattı. Bu arada çocukların annesi boşanma davası açarak hiçbir talebinin olmadığını ve kısa sürede boşanmak istediği söyledi. 

ÇOCUKLARI ÖLDÜRDÜ JANDARMAYI ARADI

Trabzon'un Of ilçesi Uluağaç köyünde silahla 3 çocuğunu öldüren cani babanın telefonda konuştuğu Astsubay Y.A. olay günü yaşadıklarını anlattı. Görevdeyken nöbetçi astsubaydan mesaj aldığını belirten Y.A. “Emre Göktaş çağrı merkezini arayarak,  ‘Vuruldum öldüm gelin beni alın’ demiş. Bana haber verildi. Bunun üzerine şahsı ardım. ‘Adam vurdum beni öldürecekler. Gelin beni alın’ dedi. İki kişi vurduğunu söyledi, saklanmasını istedim Daha sonra olay yerine ulaştığımda ellerini havaya kaldıran Emre Göktaş, 'Ben çocuklarımsız yapamam Allah’ım ben ne yaptım' dedi. Kelepçe taktım ve gözaltı yaptım. Belindeki silahı aldım. Kimi vurduğunu sordum. Bunun üzerine yolu takip ettim. Üç çocuğun kanlar içerisinde yerde yattığını gördüm. Manzara karşısında durakladım ve daha sonra çocukların boyunlarına ve nabızlarına baktım. Bir yandan ağlıyorum bir yandan da nabızlarına bakıyordum. Vücutları sıcaktı. Küçük kız terlemişti. Çocukların yaşayabileceğini umut ederek, ambulans istedim.Çocukların baş ve yüz bölgesinden vurulduğunu gördüm.Bir süre araca yaslandım. Sonra uzman çavuşa aracaı olay yerinden uzağa gönderdim, kimse onun yaptığını bilmiyordu.  Ardından benim geldiğim araçla olay yerinden gitmesini söyledim. Tekrar çocukların yanına gittim, bir yandan ağlayıp bir yandan nabızlarını kontrol ettim. Ambülans geldi o sırada, gelen personel manzara karşısında şoka girdi. Diğer sağlıkçı öldüğünü söyledi, ‘ne olur bir daha bak’ dedim ancak öldüklerini söylediler.” dedi.

"ÇOCUKLARIN GÖZLERİNİ KAPADIM"

Tanık astsubay çocukların gözlerini kapattığını ikini aynı tabuta koyduğunu söyledi. Tutuklanan katil baba olaydan sonraki açıklamasında, “Çocuklarım benden çok soğumuştu. Kendimi kaybettim. Hiçbir şeyi hatırlamıyorum” demişti. Öte yandan çocukların annesi, boşanma davası açarak hiçbir talebinin olmadığını ve kısa sürede boşanmak istediği açıkladı.Sibel Göktaş'ın avukatı Burak Özdemir aile mahkemesi verdiği dilekçede çocuklarını öldüren babanın baskıcı olduğunu ve müvekkilin fikrini bile söylemesine izin vermediği ileri sürdü.

KATİL BABA İKİ KEZ SAÇ EKTİRMİŞ

Çocukkarını öldüren babanın iki kez saç ektirdiğini, burun estetiği yaptırdığını ileri süren Sibel Göktaş'ın avukatı Burak Özdemir, davalının kendisine lüks harcamalar yaparken çocuklarıyla hiç ilgilenmediği iddia etti.Davalının kuma getirme girişiminde olduğunu ileri süren avukat Burak Özdemir mahkemeye sunduğu dilekçesinde, "Sen erkek doğuramayacaksın. Ben genç bir kadın ile evleneyim.Onu nikahlarım sana da ev işlerinde yardım eder. Kardeş kardeş geçinirsiniz. Dinimiz 4 kadını kabul ediyor" dediğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.