AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanlığı için yola çıktı, Gelleci ‘Adayım’ dedi!

AK Parti'de il ve ilçe başkanlarını seçim rüzgarı Trabzon'da erken başladı. AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkan Yardımcısı Musa Gelleci, ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayarak “Ayrıştıran değil kucaklayan olacağız. İlçemizin tüm kesimlerini dinleyip ‘birlikte yönetim anlayışı’ sergilemek için bütün çabamızı ortaya koyacağız.” dedi.

Çarşıbaşı’nın sevilen esnaflarından yıllarca AK Parti çatısı altında bulunan ve uzun yıllardır yönetimlerde yer alan Musa Gelleci, Çarşıbaşı İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile görüştükten sonra adaylığını açıklayan Gelleci, “Sessiz yığınların sesi olmak için, yoksulların umudu olmak için, ilçemizin huzur ve refahı için, birlik beraberlik ve dayanışma için, Çarşıbaşı’nı hep bir adım öne taşımak için, ilçemizin alamadığı hizmetleri almak için, yerel yönetimlerle işbirliği yaparak daha güzel projeler üretip halkımızın hizmetine sunmak için adayım. Ayrıştıran değil kucaklayan olacağız. İlçemizin tüm kesimlerini dinleyip ‘birlikte yönetim anlayışı’ sergilemek için bütün çabamızı ortaya koyacağız. Siyasette ‘yaparım’ değil ‘beraber yaparız’ demek için ve ilçem için ne gerekiyorsa yapmak için yola çıkıyoruz” dedi.

Çarşıbaşı’nda AK Parti’nin başarı çıtasını daha yükseklere çıkarmak için mücadele edeceklerini belirten Gelleci, “Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda bir ilçe başkanlığı yapacağımdan kimsenin şüphesi ve endişesi olmasın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105