AK PARTİ’DE HAKARET KRİZİ

AK Parti’de milletvekili ile başkan yardımcısı telefonda birbirine hakaret ettiği iddia edildi. Yönetim konuyu masa yatıracak.

İKİLİNİN HAKARETLERİ HAVADA UÇUŞTU

AK Parti’de bazı milletvekilleri ile il yönetimi arasında zaman zaman ortaya çıkan gerginliklere bir yenisi eklendi. AK Parti kulislerinde vekil ile il yönetim kurulu üyesi ve il başkan yardımcısının telefondaki kavgası kulaktan kulağa dolaşmaya başladı. AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Çelik, Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan kızının görev süresini uzatılmasına karşı çıkan AK Parti Trabzon Milletvekilini Adnan Günnar’ı telefonla aradı. Milletvekili Günnar’ın kızının yerine bir başkasını getirmeye çalıştığını öğrenen Çelik, kızının görev süresinin uzatılmasını talep etti.  Milletvekili Günnar’dan olumsuz cevap alan Çelik, siyaseten zor duruma düşeceğini ileri sürerek, kızının görevine devam etmesini istedi.

SAĞLIK MÜDÜRÜNE BASKI YAPIYOR MU?

Israrlar üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Israr eden İrfan Öztürk’e sert çıkan Adnan Günnar’ın ‘Oraya gelir senin kafanı kırarım. Kes lan sesini” dedikten sonra hakaret ettiği iddia edildi.  Bunun üzerine milletvekiline karşılık verdiği iddia edilen il başkan yardımcısı Çelik, telefonu kapadı.  Yaşanan bu sözlü kavganın ardından AK Parti il yönetimin tavrının ne olacağı merak ediliyor. Adnan Günnar’ın ise konuyu genel merkeze taşıyacağı ve sağlık müdürüne Haçkalı Baba Hastanesindeki görev değişimi için baskı yapmaya devam ettiği ileri sürüldü. Bu arada milletvekilinin ve il başkan yardımcısının konuyla ilgili olarak açıklama yapması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Levent YILMAZ 4 yıl önce

Yazık Ak Partiye yazık verdiğim oylara yazık. Hani liyakat han, başarı. Hala o şahıs Ak Parti de öylemi. Kızı araştırn bakın o iş yerinde ne derece başarılı yazı türkiyeye yazık

banner63

banner105