Arçelik ve Beko Servisleri

Arçelik şirketi tarafından belli bir kalite standartına uygun olarak imal edilen sağlam ve kullanışlı ev ürünleri, günlük hayat içinde en önemli yardımcımız oluyor. İnsan hayatını eskisine oranla daha yaşanır standartlara kavuşturan Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri, teknolojinin getirdiği en son yenilikler eşliğinde üretiliyor. Severek kullandığınız ev ürünlerinde meydana gelen teknik arızalar için sağlam ve güvenilir servis hizmet sunan ekiplerle görüşmenizi tavsiye ediyoruz. Trabzon Arçelik Kaliteli Bakım Servisleri şu ana kadar karşılaştığı en zorlu ve karmaşık cihaz arızalarında bile üstün performans sergiledi. Teknik ekipman bakımından tam olan servislerimize gönül rahatlığı ile bozulan Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerini teslim edebilirsiniz.

Ülkemizde imal ettiği sağlam ve ergonomik ev ürünleri ile günlük hayata büyük katkı sağlayan Arçelik şirketi, üretim bandından inen cihazları yaygın bir pazarlama ağı ile Türkiye'nin her il ve ilçesine ulaştırıyor. Yetkili satış mağazalarında teşhir edilen cihazlar, satın alma işleminden sonra belli bir garanti süresi ile evlerimize giriyor. Bu zaman diliminde ürünlerde oluşan teknik arızalar için başarılı servis kadroları ile görüşmeniz en doğrusu olacaktır. Trabzon Vestel Kaliteli Onarım Servisleri modeli ne olursa olsun bozulan cihazları en kısa sürede garantili tamir ediyor. Hem iş yerinde hemde verdiğiniz adrese gezici servis aracı ile gelerek tamirat yapan ekiplerimiz size bir telefon kadar yakın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.