Anne katil olan oğlunu yalanladı

Köprübaşın’daki kardeş cinayeti davasında ilginç gelişme  Trabzon'un Köprübaşı ilçesi Pınarbaşı Mahallesi’nde 6 Ekim 2019’da tatilini geçirmek üzere İstanbul’dan memleketi Trabzon’a gelen kardeşi Mustafa G.’yi (48) kalbine sapladığı tek bıçak darbesiyle öldürülen Şakir G. (56) mahkemede kendini savundu. Katil oğlunu suçlayan anne H.G., “Mustafa üst kata çıkarken, Şakir eline bıçağı alarak üzerine koştu ve bir  şey söylemeden bıçağı göğsüne vurdu. Mustafa, Şakir’e herhangi bir kötü söz söylemedi. Mustafa’da silah yoktu. Sanığın beyanları doğru değildir” dedi. Trabzon’un Köprübaşı ilçesi Pınarbaşı Mahallesinde yaşayan kardeşler Mustafa G. (48) ile Şakir G. (56) arasında 6 Ekim 2019 tarihinde sabahı tartışma çıktı. Şakir G. eline aldığı bıçağı kardeşi Mustafa G.’nin kalbine sapladı. Olay yerinde kanlar içerisinde kalan Mustafa G., hayatını kaybederken, ağabey Şakir G. ise tutuklanmıştı.

SÖYLEDİĞİ SÖZE ALINMIŞ  

‘Sen insan mısın?’ diyen kardeşi Mustafa G.’yi (50) kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Şakir G. (59) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan ve bir gözünün kör olduğunu belirten Şakir G., “Bana saldırınca, boğuşma çıktı. Bıçaktan kan geldiğini gördüm, pişmanım” dedi.

ANNE CİNAYETİ ANLATTI

Duruşmada katil oğlunu suçlayan anne H.G., “Mustafa üst kata çıkarken, Şakir eline bıçağı alarak üzerine koştu ve bir  şey söylemeden bıçağı göğsüne vurdu. Mustafa, Şakir’e herhangi bir kötü söz söylemedi. Mustafa’da silah yoktu. Sanığın beyanları doğru değildir” dedi. Diğer tanıkları dinleyen mahkeme eksiklerin giderilmesi ve keşif yapılıp yapılmayacağının daha sonra değerlendirilmesine karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

HUSUMETİN NEDENİ İSKİ

 Bu arada iki kardeşin arasında başlayan husumetin nedeninin İSKİ olduğu ortaya çıkmıştı. İSKİ tarafından logar kapağının şüpheliye ait araziye konulduğu gerekçesiyle iki kardeşin aralarında husumet çıktığı öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.