Araklı’dan ders alınmadı

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Genel Merkez Yöneticisi Vildan Özmen, Araklı’da 2019 yılında meydana gelen, 8 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de halen kayıp olduğu sel felaketinin ders vermediğini söyledi.TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Genel Merkez Yöneticisi Vildan Özmen, Araklı’da 2019 yılında meydana gelen, 8 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de halen kayıp olduğu sel felaketinin ders vermediğini söyledi. Özmen, Rize Çayeli ve Artvin Yusufeli’nde meydana gelen selleri ise buna gerekçe olarak göstererek Bakan Murat Kurum'un açıkladığı Doğu Karadeniz İklim Değişikliği Eylem Planının durumunu sordu.

EYLEM PLANINI SORDU

Araklı’da 2019 yılında meydana gelen, 8 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de halen kayıp olduğu sel felaketinin ders vermediğini söyleyen TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Genel Merkez Yöneticisi Vildan Özmen, eleştirilerde bulundu. Rize Çayeli ve Artvin Yusufeli’nde meydana gelen, mal ve can kayıplarına neden olan seller üzerinden eleştirilerini sıralayan Özmen, “Çok eskiye uzanmadan açıklamak istiyorum. Dün (2019 yılında) Trabzon Araklı'da bugün (2020 yılı) Rize Çayeli ve Artvin Yusufeli'nde... Arkadaşım geçmiş olsun mesajlarıyla geçmiyor. Tedbirlerimizi almazsak her şey söylemlerde kalırsa (2019 yılında Murat Kurum'un açıkladığı Doğu Karadeniz İklim Değişikliği Eylem Planı) bu yağışlar yarın nerede kaç can alır bilemiyorum.” diye konuştu. Araklı’dan ders alınmadı TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Genel Merkez Yöneticisi Vildan Özmen, Araklı’da 2019 yılında meydana gelen, 8 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de halen kayıp olduğu sel felaketinin ders vermediğini söyledi. TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Genel Merkez Yöneticisi Vildan Özmen, Araklı’da 2019 yılında meydana gelen, 8 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de halen kayıp olduğu sel felaketinin ders vermediğini söyledi. Özmen, Rize Çayeli ve Artvin Yusufeli’nde meydana gelen selleri ise buna gerekçe olarak göstererek Bakan Murat Kurum'un açıkladığı Doğu Karadeniz İklim Değişikliği Eylem Planının durumunu sordu.

EYLEM PLANINI SORDU

Araklı’da 2019 yılında meydana gelen, 8 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de halen kayıp olduğu sel felaketinin ders vermediğini söyleyen TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Genel Merkez Yöneticisi Vildan Özmen, eleştirilerde bulundu. Rize Çayeli ve Artvin Yusufeli’nde meydana gelen, mal ve can kayıplarına neden olan seller üzerinden eleştirilerini sıralayan Özmen, “Çok eskiye uzanmadan açıklamak istiyorum. Dün (2019 yılında) Trabzon Araklı'da bugün (2020 yılı) Rize Çayeli ve Artvin Yusufeli'nde... Arkadaşım geçmiş olsun mesajlarıyla geçmiyor. Tedbirlerimizi almazsak her şey söylemlerde kalırsa (2019 yılında Murat Kurum'un açıkladığı Doğu Karadeniz İklim Değişikliği Eylem Planı) bu yağışlar yarın nerede kaç can alır bilemiyorum.” diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
RizeAraklıArtvinTMMOB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105