Asayiş denetimlerinde çok sayıda madde yakalandı

Trabzon'da asayiş denetimlerinde çok sayıda madde yakalandı

Trabzon Emniyet Müdürlüğünün asayiş denetimlerinde yabancı uyruklular da dahil, çok sayıda kişinin denetim ve kontrolü gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde çok sayıda tabanca, fişek, delici - kesici alet, uyuşturucu madde ve taklit ürün, bal, sahte plaka ve kaç ürünler ele geçirildi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü haftalık Asayiş Denetimlerinde 190’ı yabancı uyruklu olmak üzere çok sayıda kişinin kontrolü gerçekleştirildi. 

ELE GEÇİRİLEN MADDELER 


Yapılan denetim ve kontrollerde; 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 62 adet fişek, 1 adet delici kesici alet, 95,69 gram esrar, 0.84 gram bonzai, 0,84 Gr. Metamfetamin olmak üzere toplam 97,64 Gr. Uyuşturucu madde, 70 Adet Kol Saati, 61 Adet Taklit Ürün, 2 Adet Sahte Plaka, 100 Kg. 650 Gr. Bal, (Gümrük Kaçağı) 496 Paket Kaçak Sigara, 30 Lt Kaçak İçki ele geçirildi. 

23 KADINA İŞLEM

Fuhuşla mücadele kapsamında Fuhuşa Teşvik Aracılık olayı ile ilgili 2 şüpheli hakkında işlem başlatılırken 23 kadın hakkında Kabahatler Kanunundan işlem yapıldığı, 5 yabancı uyruklu bayan sınır dışı edildiği bildirildi. Yabancı uyruklu 2 kadın ise Geri Gönderme Merkezine teslim edildi. Emre Aykırı Davranış ve Çevreyi Rahatsız Etme konuları ile ilgili olarak 29 şahsa Kabahatler Kanunundan işlem yapılırken, değişik suçlardan arama kaydı olan toplamda 55 şahıs yakalandı.

  297 ŞAHIS HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

Kasten Yaralama, Taksirle Yaralama, Tehdit, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma Hakaret, İş Kazası, Mala Zarar Verme, Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ve 6136 SKM suçları başta olmak üzere 64 olay aydınlatılırken 297 şahıs hakkında işlem yapıldı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.