Aykan’a ‘işbirlikçi’ dedi

Eski Araklı Belediye Başkanı Ümit Çebi, Eski AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan’ın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na yönelik sözlerine aynı sertlikte cevap verdi. Çebi, Aykan’ı ‘işbirlikçi’ olarak nitelendirdi.

Çebi, sert sözlerle eleştirdiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Milli Görüş davasını istismar ederek Erbakan Hocamın yüzüne karşı elini öperek ama dünya makamına gelince işbirlikçilik ederek ABD’nin arkasında saf tutanların, Milli Görüşün bilge lideri Temel Karamollaoğlu’na eleştiriler yöneltirken yüzleri hiç kızarmıyor mu? Riyakar olarak savunduğu Erbakan Hocam sağ ve sol olaylarının çok ateşli olduğu ve her gün onlarca gencin öldüğü 1974 yılında o zamanın CHP’si ile başındaki Bülent Ecevit’le bırakın görüşmeyi koalisyon kurmadı mı? Bu koalisyonda Kıbrıs destanı, İmam Hatiplilerin üniversiteye gitmelerinin önünün açılması ve Türkiye’de maddi ve manevi kalkınmanın mükemmel bir dönemi yaşanmadı mı? İşbirlikçi Asım Aykan, Afrin’den bahsederken hangi yüzle konuşuyor. Büyük şeytan ABD’nin arkasına takılarak ve Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanı olarak Irak işgal edilirken, Suriye parçalanırken, Libya işgal edilirken, bugün Afrin batağının nereden geldiğini hala anlayamamış mı? Erbakan Hocamızın ‘Irak işgalinden sonra sıra Suriye’ye gelecektir. Suriye’den sonra hedef Türkiye’dir’ şeklindeki tarihi sözünü unutan işbirlikçi Asım Aykan ve onun gibiler bugün Afrin batağına bizi sokmuşlardır. Asım Aykan denilen işbirlikçinin, Erbakan Hocamın yolundan giden, makam için değil vatan için mücadele eden Saadet Partimizin bilge genel başkanı Temel Karamollaoğlu’nun adını ağzına almak haddi bile yoktur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.