Azgın sular iki askeri yuttu

Bayburt-Trabzon il sınırında yürütülen yol açma çalışmalarını takip ederken üzerine çıktığı kar kütlesiyle birlikte uçuruma yuvarlanan AA Muhabiri Abdülkadir Nişancı’yı arama çalışmaları sırasında dere içerisinde bir anda debisi yükselen azgın sulara kapılan iki JAK askerleri gözden kayboldu. 
OF’TA CANLANDIRMA UYGULANDI 
JAK askerlerinin yaptığı çalışma üzerine iki asker 20 dakika sonra sulara kapıldıkları mesafeden 100 metre sonra yarı baygın sudan çıkarıldı. Jandarma Astsubay Mustafa Gidergelmez suni teneffüs ve kalp masajına rağmen olay yerinde şehit olurken, Jandarma Uzman Çavuş Eyüp Kapaklıkaya’dan yaşam belirtisi alındı. Nabzı atan Uzman Çavuş Of Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan müdahaleye rağmen uzman çavuş şehit düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.