Bakan Soylu'dan dönüş yolundaki tatilcilere uyarı!

 "O haberi duyunca başıma bir ağrı girdi"

Arife gününden bugüne kadar 45 kişinin trafik kazalarında hayatını kaybettiğini belirten Bakan Soylu, dönüş yolundaki tatilcilere uyarılarda bulundu. Soylu, "6 vatandaşımızın uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybettiğini duyunca başıma bir ağrı girdi" dedi.Kurban Bayramı’nın son gününde denetimlerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Soylu, "Son 10 yılın 5 günlük bayram ortalamalarına göre hem trafik kazalarındaki oran ciddi bir şekilde düşmüştür hem de hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı ciddi oranda düşmüştür ama bu bize yeterli değildir." ifadelerini kullandı.

Arife gününden bugüne kadar 45 kişinin trafik kazalarında hayatını kaybettiğini belirten Soylu, şunları söyledi:Eğer kendinize uyku borcu olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen bunu direksiyon başında ödemeyin. Bu bayramda dikkat etmemiz gereken birçok husus vardı ama bir husus daha var. Lütfen şerit ihlalleri yapmayın.Sabah erken vakitlerde Hakkari’de altı vatandaşımızın uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybettiğini duyunca başıma bir ağrı girdi ve hâlâ çıkmadı.

Mümkün olduğunda gece yola çıkmazlarsa hem görüş kabiliyetleri daha yüksek olur. Dinlenmiş bir şekilde yola çıksınlar. Uykusuz şekilde yola çıkmasınlar, emniyet kemerlerini taksınlar.

Anahtar Kelimeler:
BAKANSOYLUArifeUyku
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.