Bakan Turhan ile görüştü

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile görüştü. Başkan Bıyık, “Yomra-Özdil-Oymalı Grup Yolu başta olmak üzere, Yomra'mızın Karayollarından olan taleplerini kendilerine ilettim. İlçemiz adına oldukça faydalı istişarelerde bulunduk.” dedi.

ANKARA’DA SİYASİ TEMASLARDA BULUNDU

Yomra Belediye Başkanı Bıyık, Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu. İki gündür Ankara’da siyasi temaslarda bulunan Başkan Bıyık,  bakanlık nezdinde de ziyaretler gerçekleştirdi. Yomra’nın projelerini hayata geçirebilmek için herkesin kapısını çalacağını ilk günden bu yana dile getiren Başkan Bıyık, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan ile Yomra’nın taleplerini konuştu.

“İLÇEMİZ ADINA OLDUKÇA FAYDALI OLDU”

Ziyaret ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Bıyık, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Cahit Turhan'ı makamında ziyaret ederek, Yomra-Özdil-Oymalı Grup Yolu başta olmak üzere, Yomra'mızın Karayollarından olan taleplerini kendilerine ilettim. İlçemiz adına oldukça faydalı istişarelerde bulunduk. Yomralı olarak kabul ettiğimiz Sayın Bakanımıza, misafirperverlikleri ve Yomra'mıza olan bakışlarından dolayı teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105