Balta müdahale etti, su sorunu çözüldü

TİSKİ tarafından Vakfıkebir Tarlacık ve Ballı mahallelerinin içme suyu ihtiyacını karşılamak için 2 milyon lira harcanarak inşa edilen ve yanlış uygulama nedeniyle Tarlacık’a akmayan su ve tesisi sorunu çözüme kavuştu. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, olaya el koyarak sorunun çözülmesini sağladı. Bilindiği gibi günebakış, sorunu üçüncü kez gündeme getirmiş ancak TİSKİ görmezden gelmişti  TİSKİ tarafından Vakfıkebir Tarlacık ve Ballı mahallelerinin içme suyu ihtiyacını karşılamak için 2 milyon lira harcanarak inşa edilen ve yanlış uygulama nedeniyle Tarlacık’a akmayan su ve tesisi çözüme kavuşu. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, olaya el koyarak sorunun çözülmesini sağladı.

TARLACIK, VAKFIKEBİR’DE MASAYA YATTI

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir Tarlacık Mahallesi’nin aylardır süren su sorununun bugün Vakfıkebir’de TİSKİ ve mahallelilerin bir araya geleceği toplantıyla görüşülmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Konunun Vakfıkebir’de masaya yattığını ifade eden Balta, “Toplantımızı yaptık. Hiçbir sıkıntı yok. Zaten orada bir arıza vardı onu çözünce sorun da çözülecek. Vatandaşla ilgili bir sorun vardı o da aşıldı. Göze ile ilgili bir yol sorunu vardı o da aşılacak. Sorun yok. İlçemize hizmet için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
VakfıkebirTiskiBallı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.