Başkan, Albayrak ile görüşecek

Ankara'da Trabzonspor'un transfer zirvesi! 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bugün başkentte Bakan Berat Albayrak ile buluşacak. Başkanın yanında Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür olacak. Konu; yıldız oyuncuların satılıp satılmaması. Zirveden çıkacak karara göre, ‘Süper’ler ya kalacak ya da Avrupa’ya gidecek…

BAŞKENTTE SICAK SAATLER

Bordo-Mavili kulislere düşen bu iddia bomba etkisi yarattı. Aslında iddia demek yanlış. Gelen haberler, yönetim kanadından da doğrulandı. Aldığımız bilgilere göre, Trabzonspor Başkanı Ahmet Agaoğlu bugün Ankara’ya gidecek ve öğlen saatlerinde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile bir görüşme gerçekleştirecek. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yanında ise Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir Ömür olacak.

KİM GİDECEK, KİM KALACAK?

Bu özel buluşmanın konusu ise Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir Parmak’ın satılıp satılmayacağı. Bilindiği gibi Yusuf Yazıcı’yı Fransa’nın Lille takımı ısrarla istiyor ve rakamı 18 milyon Euro’ya kadar çıkarmış durumda. Yine yönetime yakın isimlerden aldığımız bilgiye göre Ahmet Ağaoğlu, Yusuf’un gönderilmesi konusunu bu toplantıda gündeme getirecek. Başkan, Abdülkadir Ömür’e yapılan teklifi de Berat Albayrak’a iletecek.

BENFİCA VE PORTO ISRARLA İSTİYOR

Bakan Albayrak dost sohbetlerinde Yusuf ve Abdülkadir Ömür’ün en az 1 yıl daha Trabzonspor’da kalmaları gerektiğini dile getirmişti. Yine yönetimin içinden elde ettiğimiz bilgilere göre, bugün gerçekleşecek toplantıda Yusuf Yazıcı için onay çıkacak. Ancak Abdülkadir Ömür’ün 1 yıl daha kalması gerektiği kararı ağır basacak. Abdülkadir Ömür için Benfica ve Porto takımları 21 milyon Euro’ya yakın bir rakamı gözden çıkarmış durumda.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105