Başkan Sarıalioğlu'nda korona çıktı, Selahattin Çebi karantinaya girdi

Trabzon Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun kendisine koronavirüs bulaştığını açıklamasının ardından kentte büyük bir panik oluştu. Gözler Sarıalioğlu'nun temasta bulunduğu ziyaretlere çevrilirken, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Selahttin Çebi sosyal medya hesabından bir duyuru yaptı.Başkan Sarialioğlu’nu makamında ziyaret eden Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi, kendini bir süre karantinaya aldığını duyurdu. Başkan 
Salim Salih Sarıailoğlu’na yaptığı ziyaretin fotoğrafını paylaşan Çebi, geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, 24 Temmuz’da gerçekleştirdiği kısa süreli ziyaret sonrasında bir müddet karantina dönemi geçireceğini ifade etti.  Bu arada başkanla kaç kişinin temas sağladı ve bu temas sağlayanların karantinaya alınıp alınmadığı merak ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
SosyalTemasÇebiKarantina
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.