“BAYRAK VATAN DEMEKTİR”

Trabzon'un Şalpazarı ilçesine Ağırtaş Mahallesi’nde yaşayan halk Türkiye’nin Barış Pınarı Operasyonuna destek maksadıyla mahallenin en yüksek tepesine dev Türk Bayrağı dikti. Yaptıkları destek eylemiyle ilgili konuşan Mahalle Muhtarı Osman Öztürk, “Bayrak bizim için vatan demektir. Bayrak varsa biz yaşıyoruz.” dedi.

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde yürüttüğü Barış Pınarı Operasyonuna bir destek de Şalpazarı’ndan geldi. Trabzon’un Şalpazarı ilçesine bağlı Ağırtaş Mahallesi sakinleri, Türk Ordusuna destek için mahallenin en yüksek noktası olan Küçükevliya Tepesine dev Türk Bayrağı dikti. Kendi imkanlarıyla ortaya koydukları bu duruştan dolayı açıklamalarda bulunan mahalle muhtarı Osman Öztürk, Küçükevliya Tepesi'nin bölge halkı için ayrı bir önemi ve değerinin olduğunu belirterek, "Mahalledeki yaşayan vatandaşlarımız ve muhtarlığımız böyle bir çalışma yapılmasını istemesi üzerine mahalle sakinlerimizin ve dostlarımızın desteğiyle şanlı bayrağımızı göndere çektik. Bayrak bizim için vatan demektir. Bayrak varsa biz yaşıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı gerekleştirilen Barış Pınarı Harekâtı’na destek vermek amacıyla mahalle sakinleri olarak böyle bir karar aldık. Mahalle halkıma ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.