Belediye çalışanlarının koronavirüs testi pozitif çıktı!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık yaptığı duyuruda Fen İşleri biriminde çalışan bazı personellerin Koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.  Trabzon’da Koronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Çarşıbaşı, Ortahisar, Akçaabat ve Of Belediyesinin ardından Yomra Belediyesinde de bazı çalışanların Koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı. 
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Fen İşleri Biriminde çalışan bazı personellerin Koronavirüs testinin pozitif çıktığını ifade ederken, bu birimin çalışmaları personellerin sağlık durumuna göre sürdürüleceğini kaydetti. 
Yomralılara seslenen Başkan Bıyık, “Üzülerek belirtiyoruz ki Belediyemiz Fen İşleri biriminde çalışan bazı personellerimizin Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Fen İşleri birimimizin çalışmaları personellerimizin sağlık durumuna göre sürdürülecektir. Çalışma arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın sağlığı için acil durum ve zorunlu iş görüşmeleri dışında ziyaretlere kısıtlama getirilmiştir. Mümkün olduğunca belediyemiz ile ilgili olan işlerinizi telefon ile arayarak çözüme kavuşturunuz. Anlayışınız ve dikkatiniz için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.  Öte yandan Edinilen bilgiye göre Yomra Belediyesinde 5 personelin karantinada olduğu belirtildi. Diğer personellere de test yaptırıldığı ve sonuçların beklendiği kaydedildi.   

Anahtar Kelimeler:
çarşıbaşıTESTFen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105