BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK, BAŞKAN BIYIK'I ZİYARET ETTİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı makamında ziyaret etti. Trabzon'da bir dizi temaslarda bulunan Çalık, Başkan Bıyık'ın başarılı çalışmalarını ilgi ile takip ettiklerini söyledi. Yomra'ya daha önce de gelmek istediklerini ancak pandemi nedeniyle ziyaretlerini ertelediklerini ifade eden Çalık, "Mustafa Bıyık başkanımın güzel çalışmalarını ve faaliyetlerini takip ediyoruz. Size gelmeden önce Ekrem İmamoğlu başkanımız ile görüştük. Sizlere çok selamı var. İmamoğlu, Trabzon’u ve Trabzonluyu İstanbul’da çok iyi temsil ediyor. Trabzon ve Yomralıların bizden beklentisi çok yüksek, bununda farkındayız. Ama takdir edersiniz ki bir şeyleri değiştirmek hemen kolay olmuyor. Eski dönemlerde halının altına bir çok problemler süpürülmüş. Zor dönemlerde başkanlık  yapıyoruz ama biz buralara üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız. Biz Yomra’yı kardeş belediye olarak görüyoruz" diye konuştu.

Yomra Belediye Başkanı Musfafa Bıyık ise Başkan Çalık'a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Çalık'ın örnek bir belediyecilik ortaya koyduğunu ifade eden Bıyık, "Beylikdüzü çok büyük, çok önemli bir ilçe. Çalışmalarınız gayet güzel. Sayın İmamoğlu'na, İstanbul ve Beylikdüzü'ndeki hemşehrilerimizi bizimde selamlarımızı iletin. Ziyaretiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Başkan Bıyık, Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık'a, ziyaretlerinin anısına Yomra elması fidanı hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105