Bir haftada 20 bin kişi kontrol edildi!

Trabzon'da 1 haftada 20 bin kişi kontrol edildi!

Trabzon genelinde bir haftada yapılan asayiş denetim ve kontrollerinde 20 bin 473 kişi kontrol edildi. Yapılan kontrollerde çok sayıda suç aydınlatılırken tabanca, uyuşturucu, kaçak içki ve oto yedek parçaları yakalandı.  Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı asayiş denetim ve kontrolleri devam ediyor. 1 haftalık denetimlerde 283’si yabancı uyruklu olmak üzere toplamda 20 bin 473 kişi kontrol edildi.  61saat'in haberine göre: Yapılan denetim ve kontrollerde 3 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait  69 fişek, 2 adet delici kesici alet, 229,4 gram esrar, 6.16 gram skunk, esrar, 31.70 gram kenevir bitkisi olmak üzere toplam 267,26 gram uyuşturucu madde, 6 adet ectasy hap, 191 adet kaçak içki ve 14 adet kaçak oto yedek parçası ele geçirildi. 

1 KADINA SINIR DIŞI

Fuhuşla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 15 adet Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kadın hakkında çevreye rahatsızlık vermekten işlem yapılırken, 1 yabancı uyruklu şahıs hakkında ise sınır dışı işlemi başlatıldı.  Değişik suçlardan arama kaydı bulunan 48 kişi yakalanırken, kayıp olarak bildirilen 7 kişi de bulundu. 

AÇIKTAN ALKOL SATAN BÜFELERE İŞLEM

5326 Sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında başta vatandaşın huzurunu bozan, kamu düzeni ve güvenliğine aykırı hareket eden 22 şahsa idari işlem yapılırken, açıktan Alkol Tüketimi yapılan 2 Büfeye idari işlem yapıldı. 

273 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

Kasten Yaralama, Tehdit, Hakaret, Mala Zara Verme, Dolandırıcılık, Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak, İşyerinden Kurumdan Hırsızlık, Evden Hırsızlık, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet Kapsamında Suçlar başta olmak üzere toplam 66 olay aydınlatılırken   273 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldığı bildirildi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.