Böyle bir gençlik, Türkiye’yi zirveye taşıyacak

Arsin Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, daha sonra Yomra’da gençlerle bir araya geldi.  Zorluoğlu “Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle kalbi selim sahibi; imanına, inancına ve maneviyatına sahip gençlik istiyoruz. Böyle bir gençlik Türkiye’yi inşallah gelecekte zirveye taşıyacaktır” dedi.

FABRİKA ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Arsin Organize Sanayi Bölgesi yönetim binasında düzenlenen toplantıya katılan Zorluoğlu, seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunduğu sanayicilerden de destek görmek istediklerini ifade etti.  Bölgedeki bazı fabrikaları gezerek çalışan işçilere kolaylıklar dileyen Zorluoğlu, üretim süreci ve ürünler hakkında detaylı bilgiler aldı. Cuma namazı sonrası bir fabrika önünde kendisini dinlemek üzere toplanan işçilere hitap eden Zorluoğlu, işçilerin sanayi bölgesine ulaşım konusundaki sıkıntılarını öğrendiklerini ve büyükşehir belediyesi otobüslerinden bölgeye de yönlendirme yapılarak bu sorunun çözüleceğini ifade etti.

Zorluoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’da hayata geçireceğimiz hafif raylı sistem projesinin Akçaabat’tan başlayıp Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar uzanacağı müjdesini verdi. Hem Trabzon’da hem Arsin’de hemşehrilerimin yaşam kalitesini artıracak; turizm, trafik, çevre ve alt yapı başta olmak üzere pek çok alanda projelerimizi sizlerin desteğiyle inşallah bir bir hayata geçireceğiz” dedi.  

KAŞÜSTÜ’NDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI 

Sanayi bölgesindeki temaslarının ardından Yomra’ya geçen Zorluoğlu, Kaşüstü bölgesindeki esnaf ziyaretleri sonrasında AK Parti Yomra Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirerek, açılışa katılan hemşehrilerine seslendi. Özgeçmişinden ve yönetim ilkelerinden söz ettiği konuşmasında, kapsayıcılık vurgusu yapan Zorluoğlu, “Kaşüstü ile ilgili alt ve üst yapı çalışmalarında artık yüzdük yüzdük sonuna geldik, alt yapı çalışmaları tamamlandı, üst yapı kaldı. Onu da göreve gelirsek kısa sürede tamamlayacağız” diye konuştu.

İMANINA, İNANCINA VE MANEVİYATINA SAHİP BİR GENÇLİK İSTİYORUZ

Yomra’da son olarak belediye tarafından organize edilen gençlik buluşmasına katılan Zorluoğlu, etkinliğe katılan çok sayıda gence hitap ederek, “Ülkemizin en önemli zenginliklerinden biri genç ve dinamik nüfusumuzdur. Bu gençliği doğru şekilde eğitip yönlendirebilirsek, gerçek anlamda bu gençlik Türkiye’yi inşallah gelecekte zirveye taşıyacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle kalbi selim sahibi; imanına, inancına ve maneviyatına sahip gençlik istiyoruz. Böyle bir gençlik yetiştirebilirsek, 21. yüzyıl milletimizin en yükseğe çıktığı bir yüzyıl olacaktır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.