Böyle kız kavgası görülmedi

Trabzon'da üç genç kızın kavgası adliyede son buldu. A.B. adlı genç kız amcasının iki kızı olan A.N.B. ve E.N.B. adlı iki kardeşe küfür içerikli mesaj attı. “Köye geliyorum o…” dediği kızların gece yarası evine giden A.B., iki kardeşin saldırısına uğradı. A.B. iki kız kardeşe karşılık verdi. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu. 

Trabzon’da önce mesajlaşan üç kız daha sonra kavgaya edince adliyelik oldu.  A.B. adlı genç kız amcasının iki kızı olan A.N.B. ve E.N.B. adlı iki kardeşe birden fazla küfür içerikli mesaj attı. “Köye geliyorum O…” dediği kızların gece yarası evine giden A.B., iki kardeşin saldırısına uğradı. A.B. iki kız kardeşe karşılık verdi. Çıkan kavgayı aile yakınları ayırdı. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma çerçevesinde uzlaşması istenilen kızlar, bunu kabul etmedi.  Birbirinden şikayetçi olan kızlar hakkında hapis istemiyle dava açıldı. Savcı, A.B.’nin hakaret tehdit ve yaralamadan, A.N.B ve E.N.B.’nin ise yaralama suçundan yargılanmasını istedi. Savcı hazırladığı dosyayı asliye ceza mahkemesine gönderdi.

 

Anahtar Kelimeler:
KızKardeşTehditSavcıKöy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.