Bu görüntü yürekleri dağladı

Operatör kurtuldu, iş makinesinde sıkışan çocuk hayatını kaybetti 

Trabzon’da yol açma çalışması sırasında iş makinesi üzerine ağaç devrildi. İş makinesi içerisinde bulunan operatör kurtulurken, 8 yaşındaki Aziz Bıçak ise sıkıştığı yerde hayatını kaybetti. 
MİNİK AZİZ İŞ MAKİNESİNDE SIKIŞTI 
Trabzon’un Hayrat İlçesi Balaban Mahallesinde yol açma çalışması sırasında acı bir olay yaşandı. İş makinesi yol açma çalışması yaparken, kesilen bir ağaç iş makinesinin üzerine düştü. Yaralanan operatör çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırılırken, yapılan çalışmayı izleyen 8 yaşındaki Aziz Bıçak, iş makinesi ile ağacın arasında sıkıştı.  Olay yerine ulaşan vatandaşlar yardımıyla iş makinesinden çıkarılan Aziz Bıçak’a olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. 
GÖRÜNTÜLERİ YÜREKLERİ DAĞLADI
Sağlık ekibi tarafından yapılan müdahalelere rağmen minik çocuk hayatını kaybetti. Bu arada hayatını kaybeden çocuğun yardımına koşanlar, minik Aziz’in elini bir an olsun bırakmadı. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105