BÜLENT DEVECİ KİMİ SUÇLADI?

TESTTEN KİM GEÇECEK...

Trabzon'un emektar gazetecisi Bülent Deveci, sosyal medya hasebinden bir açıklama yayınladı. Eski gazetecilerin bir ödül töreninde çekilmiş fotoğrafıyla  birlikte yayınladığı mesajında Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni görevini yerine getirmemekle suçladı. 

İşte Bülent Deveci'nin o açıklaması: 


10 Ocak,Çalışan GAZETECİLER günü...Şimdiden tüm arkadaşlarımın gününü kutlarım...
Trabzon Büyük Şehir BAŞKANLIĞI her yıl 10 Ocak’ta gazetecileri sabah kahvaltısında buluşturuyor.Çoğunlukla Trabzon’un üst düzey protokolü burada oluyor... Konuşmalar, vaatler anlayacağınız bilindik şeyler. Bu mesleğe emek vermiş biri olarak beklerdim ki, bu etkinliği cemiyet olarak biz yapalım ve o insanları davet edelim...Olmadı,yanılmıyorsam merhum Turgut ÖZDEMİR zamanında başladı.Yusuf Turgut ile devam ettirdi.ETİKMİ..? Bana göre değil. Beklerdim ki, başkanlık dönemini tamamlamış Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanın verdiği bu kahvaltıyı, biz verelim ve başkanada güzel bir jest yapalım..nasıl?.
Yok kardeşim, bu yeni nesil gazetecilere artık aşağıdaki karedeki insanların nasıl gazetecilik yaptığını birilerinin anlatması gerek. Etkinlik milad olabilir. Zamanında Bizim içimizdede, çürük elmalar vardı. Ama duayenleri onu hallediyordu. Bakacağız izleyeceğiz, yarın sırat köprüsünü kim geçecek... Son olarak 4 Nisan’da yapılacak seçime girecek arkadaş bu konuları dikkate almasını tavsiye ediyoruz...
unutmadan, BŞB.Basın Daire Başkanı Ahmet Yoloğlu yarın ki, etkinliğe benide davet etti. Gelemeyeceğimi bildirdim ve teşekkür ettim .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.