BULUN ŞU  EŞKİYALARI

İhale hattını yapan şirketin araçlarını gece yarası tüfeklerle delik deşik ettiler

Trabzon’un Düzköy İlçesi’ndeki içme suyu ihale hattını alan şirketin araçlarını gece yarısı tüfeklerle delik deşik ettiler, iş makinelerini dereye yuvarlayıp, hırsızlık yaptılar.

GECE YARASI BASKIN YAPTILAR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ tarafından gerçekleştirilen Aykut-Demirkapı-Gökçeler Mahallesi içme suyu ihalesini alan Ay-En adlı şirketin araçlarına önceki gece yarısı silahlı saldırı düzenlendi. Projenin tamamlanmasına yaklaşık 100 metre kala,  gece yarısı bir gurup araçların bulunduğu yere baskın yaptı. Şantiyeden uzak ormanlık alan içerisinde bulunan Ay-En adlı şirketin ekskavatörünü,  kamyonunu ve jeneratörünü tüfeklerle delik deşik eden grup, şirketin kaynak makinesini dereye yuvarladı. Ormanlık alandaki işçilerin tüpleri ve araçların 120 litre mazotunu çalan eşkiyalar kayıplara karıştı.

ŞİRKET SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Bir süre önce birkaç kişini şantiyeye gelerek çalışanları tehdit ettiğin ileri süren şirket yöneticisi Zafer Aydın, “Su hattının ormandan geçmesine izin vermeyeceklerini ve suyun Aykut Mahallesine ulaşmasını engelleyeceklerini söylediler. Çalışanlarımı tehdit ettiler. Bizde çok önemsemedik. Devletin işini yaptığımızı, devletin ormandan su isale hattını geçirdiğimizi söyledik” dedi.

JANDARMA FAAİLLERİ ARIYOR

Şikayeti üzerine hareket geçen jandarma ekipleri, olayı gerçekleştiren saldırganları aradığı öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan ve kovan toplayan jandarma ekibi, saldırganların araçların motorlarına da ateş ettiğin belirledi. Bu arada Gökçeler köyünde 4 yıl önce Tanju Sezen ve Tanju Cumhur’a ait taş ocağının ekskavatörü bir gurup tarafından ateşe verilmiş, fakat failler bir türlü bulunamamıştı. Bazı kişilerin istediği parayı alamadığı için şirketin iş makinesini ateşe verdiği ileri sürümüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.