Büyükşehire isyan ettiler

Yomra ve Arsin’de 22 şoförün tepkisi

Trabzon’un Yomra ve Arsin ilçelerinde ilköğretim ve ortaokullara öğrenci taşımacılığı yapan 22 servis şoförü iş makinelerinin bozduğu mahalle yollarının yapılmaması nedeniyle iş bıraktı. Toplamda 243 öğrenciyi taşıyan 22 servis şoförü Trabzon Büyükşehir Belediyesine hem sözlü hem de yazılı müracaat etmelerine rağmen hiçbir sonuç alamadıklarını ileri sürdü. Trabzon’un Yomra ve Arsin ilçelerinde ilköğretim ve ortaokullara öğrenci taşımacılığı yapan 22 servis şoförü mahalle yollarının bozuk olması nedeniyle iş bıraktı. Toplamda 243 öğrenciyi taşıyan 22 servis şoförü Trabzon Büyükşehir Belediyesine hem sözlü hem de yazılı müracaat etmelerine rağmen hiçbir sonuç alamadıklarını ileri sürdü.

İŞ MAKİNELERİNİN BOZDUĞU YOL MAĞDURİYET YARATIYOR

Trabzon’un Arsin ilçesinde bulunan Arsin İçme Suyu Ana Grup Yolu üzerindeki boru hattını döşerken iş makinelerinin kullandığı mahalle yollarının ağır biçimde tahrip edildiğini belirten şoförler yüklenici firmanın iş sahasını terk etmesinin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen hiçbir düzenleme çalışmasının yapılmadığını ileri sürdüler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.