Ceza alırsa kamudan men olacak

Ceza alırsa kamudan men olacak

CUMHURBAŞKANI Erdoğan’a hakarete ettiği iddia edilen üniversite öğrencisi Berivan B.’nin hem hapsi hem de kamu hizmetlerinden men edilmesi istendi. 11 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan Berivan B., Erdoğan’a hakaret etme kastının bulunmadığını söyledi.

CUMHURBAŞKANI Erdoğan  hakaret ettiği iddia edilen Berivan B., ceza alırsa kamu hizmetlerinden de men edilecek.

SAVCI BU PAYLAŞIMI SORDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakarete ettiği iddia edilen üniversite öğrencisi Berivan B.’nin hem hapsi hem de kamu hizmetlerinden men edilmesi istendi. 11 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan Berivan B. hakkındaki soruşturma tamamlandı.  Soruşturmayı tamamlayan Savcı, Beravin B.’ya yaptığı, “Adı lazım değil (çünkü yazınca feci şekilde alınıyor) bir kişi düşünün, kendi çıkarları uğruna cinayet işlemekten çekinmeyen, çalan, kendisine -doğrudan veya dolaylı -karşı çıkan, kanlı iktidarına tehdit olma potansiyeli taşıyan herkesten kurtulmaya çalışsın. Gazetecileri içeriye atsın, birikimli ve nitelikli akademisyenleri egosu nezaretinde çıkardığı fermanlarla işlerinden ihraç etsin. Korkunç değil mi? Evet ne yazık ki bu aralar böyle bir korku filminin içerisindeyiz’ bu paylaşımı sordu.

BAŞKA BİR PAYLAŞIMI ANLATTI

Berivan B. ise yaptığı bir başka paylaşımı anlattı ve kastettiği kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olmadığını söyledi. Paylaşımının suç olmadığını belirten Berivan B., hakkındaki soruşturmayı tamamlayan savcı, hazırladığı iddianameye mahkemeye gönderdi. Berivan B.’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten 1 yıldan 4 yıla kadar hapsini isteyen savcı, şüphelinin ceza alması durumunda kamu hizmetlerinden men edilmesini talep etti. Berivan B., 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Barivan B.’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten 1 yıldan 4 yılaka kadar hapsini istedi. Savcı ayrıca şüphelinin ceza alması durumunda kamu hizmetlerinden men edilmesini talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105