ÇİFTİN 10 TL KAVGASI

10 TL AZ GELDİ ÇİFT KAVGA ETTİ

Trabzon’da eğitim gördüğü okulda düzenlenecek film aktivitesini katılacak çocuğu için i A.P.’den para isteyen G.P. adlı genç kadın, paranın az olduğunu söyleyince, hem hakaret hem de dayak yedi. Kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan ve ifadesine başvurulan öfkeli koca A.P. hakkında yaralama ve hakaret suçundan iki yıldan 6.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Trabzon’da eğitim gördüğü okulda düzenlenecek film aktivitesini katılacak çocuğu için eşi A.P.’den para isteyen G.P. adlı genç kadın, paranın az olduğunu söyleyince, hem hakaret hem de dayak yedi.

PARAYI ARTIRMA KAVGA ETTİ

Trabzon’un Değirmendere Mahallesi’nde yaşayan 13 yıllık çiftin kavgası yürekleri burktu. Ev hanımı olan anne G.P., okul tarafından düzenlenecek film aktivitesi için eşi A.P.’den çocukları için para istedi. Baba A.P. cebinden çıkardığı 10 TL’yi eşine uzattı. Paranın az olduğunu çocuklarının okulda mahcup olacağını belirten anne, kocasından parayı arttırmasını istedi. Daha fazla para veremeyeceğini söyleyen baba ile anne arasında tartışma çıktı.

ÖNCE HAKARET SONRA DAYAK

Karı koca arasında çıkan tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü. Önce eşine, ‘Senin ağzını burnunu kırarım’ dedikten dövmeye başladı. Eşinden dayak yiyen kadın polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan ve ifadesine başvurulan öfkeli koca A.P. hakkında suçlamaları reddetti. Eşini döven koca hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcı, A.P. hakkında yaralama ve hakaret suçundan iki yıldan 6.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. A.P. asliye ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.