“Çocuklarımızın Ülkemizin Geleceği Olduğunu Unutmayalım”

Valimiz Yücel Yavuz, 2017–2018 eğitim ve öğretim yılı öncesi İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul müdürleri ile bir araya geldi.

Trabzon Fen Lisesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Valimiz, Pazartesi günü, 652 eğitim kurumumuzda 141 bin öğrencimizin ders başı yapacağını kaydetti. Valimiz, “Önceki yıllarda sizlerin de katkılarıyla eğitimde bir ivme kazanılmıştır. Okullarımızda imkansızlıklar sorunlar olabilir. Ancak bunların hiçbirisi mazeret değil. 15 Temmuz’u yaşadık, terör belasını yıllardır yaşıyoruz; ülkemiz üzerinde oynanan oyunları üst üste koyduğumuz zaman ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz” dedi.

“Sizlere Emanet Edilen Çocukların Geleceğimiz Olduğunu Unutmayın

Okul müdürlerinin 7 gün 24 saat esasına ve mantığına uygun olarak çalışmalarını talep eden Valimiz Yücel Yavuz “Türkiye genelinde ve Trabzon’da sizlerin de bildiği üzere müfredatta bir takım değişiklikler ve düzenlemeler oldu. Mülki idare amiri olarak, sizden 7 gün 24 saat esasına ve mantığına göre meseleye bakmanızı, sizlere emanet edilen çocuklarımızın Türkiyemizin geleceği olduğunu unutmamanızı arzu ediyorum. İdareciyiz mutlaka sorunlarımız vardır. Okulda fiziki sıkıntılar olabilir, öğretmenlerimiz yeterli olmayabilir. Benzeri sorunları üst yöneticiler ve velilerle paylaşarak çözebiliriz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.