Çöküşü durdurup, çıkışa geçeceğiz

Akoluk Mahallesi'nde saha çalışmalarını sürdüren CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Salih Akyüz, vatandaşın işsizlik ve hayat pahallılığından şikâyetçi olduğunu söyledi. Gelen kaynakların onda birinin bile şehrin gerçek sorunlarına harcanmadığını belirten Akyüz “Dertlerimiz, sıkıntılarımız aynı. Ortak akılla bu çöküşü durdurup çıkışa geçmeliyiz” dedi.

Akyüz Akoluk Mahallesi'nde vatandaşla buluştu. Seçim çalışmasına CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı. Akoluk'ta ana yola yapılan tünellerin mahalle bağlantı yollarını kesmesi nedeniyle mağdur olduklarını ifade eden vatandaşlar bu sorunun bir türlü çözülemediğini söyledi. Akoluk Mahalle sakinlerinin imar ile ilgili de sıkıntıları olduğunu belirten Akyüz “İmar planı şimdiye kadar yapılması lazımdı. Bu ve benzeri şehrin gelişimine açık alanların planlarını masaya yatıracağız ve sorunların çözümüne yönelik adımları atacağız” ifadelerine yer verdi.

Gelen kaynakların onda birinin bile şehrin gerçek sorunları için harcanmadığını belirten Akyüz  “Bizim amacımız vatandaşın günlük hayatını kolaylaştırmak olacaktır. Caddelerimizi, sokaklarımızı, mahallelerimizi elden geçireceğiz. Sokağımızı, mahallemizi cazip hale getireceğiz ki, şehrimiz sevilsin” dedi.

Özellikle gençler için yola çıktığına vurgu yapan Akyüz “Bu çocuklar Trabzon'da umutlarını, geleceklerini göremedikleri için kaçmak istiyorlar. Umut var, çare var. Bu şehrin kaynaklarını doğru kullanırsak yeniden şehrimiz cazibe merkezi olur. Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 10 yılda Eskişehir’i dünya kentleri arasına soktu. İktidar partisinin belediyesi olmamasına rağmen başardı bunu. Neden Eskişehir gelişti! Akıl ve bilimle. Şimdi bakıyoruz, gençlerimiz oralara gitmek istiyorlar. Dertlerimiz, sıkıntılarımız aynı. Ortak akılla bu çöküşü durdurup çıkışa geçmeliyiz, gençlerimizi şehrimizde tutmalıyız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.