Çöp evine geri döndü 

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Trabzon İl Müdürlüğü ekipleri tarafından “Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi”ne yerleştirilen 79 yaşındaki Veysel Köroğlu, yerleştirildiği huzurevini beğenmeyerek çöp evine geri döndü.

EKİPLER ÇÖP EVİYLE KARŞILAŞTI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri 79 yaşındaki Veysel Köroğlu’nu sokakta perişan bir vaziyette bulunca takip edip, evine ulaştılar. Ardından konuyu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Trabzon İl Müdürlüğüne ilettiler. Sosyal hizmet uzmanları, gittikleri evde içler acısı manzarayla karşılaştı. Her yeri kir, pislik ve çöp içinde olan evde, yaşlı adamın yerde süngerler üzerinde uyuduğu öğrenildi. Sosyal hizmetler yaşlı adama gıda yardımı yaparken, yaşlı adamın “Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi”ne yerleştirilmesi için gerekli işlemlerin biran önce başlatılmasını sağladı.

HUZUR EVİNDEN ÇÖP EVİNE GERİ DÖNDÜ

Kısa süre içerisinde 79 yaşındaki Veysel Köroğlu “Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi”ne yerleştirildi.  Bakım evinde sadece bir gece kalan yaşlı adam, ertesi gün “Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi”nde kalmak istemediğini belirterek evine geri dönmek istediğini söyledi. Sosyal hizmet görevlileri, yaşlı adamın ve yakınlarının imzasını aldıktan sonra yaşlı adamın ekipler tarafından tekrar evine bırakılmasını sağladı. 79 yaşındaki Köroğlu, bir gece huzur evinde kaldıktan sonra çöp evine geri döndü.

 

Anahtar Kelimeler:
AileçöpHuzurBakımSosyal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.