Doktor, görevi başında beyin kanaması geçirdi!

Trabzon'da doktor, görevi başında beyin kanaması geçirdi!

Trabzon’da görev yaptığı hastanede rahatsızlanarak yere yığılan Opr. Dr. Atılgan Onay, ilk müdahalesi çalıştığı hastanede yapıldıktan sonra KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine sevk edildi. Dr. Onay’ın tedavisine devam ediliyor.  Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr. Atılgan Onay, hastaları muayene ettikten ara verdi. Bir süre sonra rahatsızlandı.  Dinlenmek amacıyla hastane bahçesine geçen Dr. Onay, burada bulunduğu esnada olduğu birden yere yığıldı.  43 yaşındaki başarılı doktorun yere yığıldığını gören hastane bahçesindekiler hemen Dr. Onay’a müdahale etti.  Dr. Onay, hasta yakınlarının da yardımıyla çalıştığı hastanenin acil servisine kaldırıldı. 
 Dr. Onay,  görev yaptığı hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.  Durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Dr. Onay'ın beyin kanaması geçirdiği ileri sürüldü. Dr. Onay’ın ani rahatsızlığı nedeniyle mesai arkadaşları ve hastaları göz yaşlarına boğuldu.

 

Anahtar Kelimeler:
KtüDoktorKanuni
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.