Dolmuşlarda değişim mesajı

Dolmuşların yenilenmesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zorluoğlu ile bir araya gelip, bu konuyu istişare edeceğiz. Çalışmalarımızı tamamlayıp, Allah’ın izniyle değişime gideceğiz.” dedi.

EN KISA SÜREDE ÇALIŞMALARI TAMAMLAYACAĞIZ

Trabzon’daki dolmuşların yenilenmesi ile ilgili son gelişmeleri sorduğumuz Başkan Usta, “Araçların yenilenmesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Diğer dönüşüm yapan illerde değişimin nasıl gerçekleştiğine bakıyoruz, inceliyoruz. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu ile bir araya gelip, bu konuyu istişare edeceğiz. Daha önce bir araya geldiğimizde Büyükşehir’deki yapılanma tamamladıktan sonra kendisi bu konuyu değerlendireceğini ifade etmişti. Biz de zaman kaybetmeden en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp, Allah’ın izniyle değişime gideceğiz.” biçiminde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.