DUALARIMIZ SENİNLE HAYDAR BAŞ

 Koranavirüse yakalanan Haydar Baş,  özel hastaneden pandemi hastanesine sevk edildi

HAYDAR BAŞ KAŞÜSTÜNE SEVK EDİLDİ

Cuma gününden itibaren Trabzon’da özel bir hastanede tedavi altına tutulan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, solunum desteğine ihtiyaç duyulması üzerine dün Kanunu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Bu sabah hayatını kaybeden Haydar Baş’ın yaşadığı Akçaabat’ın Sarıtaş Mahallesi ise İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karantina altına alındı. Haydar Baş’ın testleri pozitif çıkan 5 aile üyesi Z.B., E.B., F.B., S.B. ve Z. B.'nin tedavisi ise özel hastanede devam ediyor.

PARTİ SÖZCÜSÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ

BTP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Lütfullah Önder’in yaptığı yazılı açıklamada, partisinin Genel Başkanı Haydar Baş'ın koronavirüse yakalanması sonucu 4 gündür tedavi altında bulunduğunu belirtti.  Önder şunları kaydetti: "Bugün itibariyle solunum desteğine ihtiyaç duyması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştır. Ömrü mücadeleyle geçen Sayın Genel Başkanımıza mücadeleyi kazanıp sağlığına kavuşacaktır. Acil şifalar dileriz”.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.