DUALARLA UĞURLANDI

Bindiği yanlış dolmuşta hayatanı kaybeden öğretim üyesi toprağa verildi

Trabzon’da akıllara durgun veren kazada hayatanı kaybeden öğretim üyesi gözyaşı ve dualarla toprağa verildi.

YANLIŞ DOLMUŞA BİNMİŞ

Havaalanına gitmek için şehrin göbeğinden Çağlayan dolmuşuna binen öğretim üyesi, bir süre sonra dolmuşun havalimanı istikameti yerine Çağlayan mahallesi istikametine gittiğini fark etti. Bunun üzerine öğretim üyesi Kutlugün mahallesinde gelindiği sırada dolmuş şoförü Metin E.’yi uyararak, yanlış minibüse bindiğini söyledi. Bu sırada  dolmuş sürücüsü Metin E., kadını karşı şerit de bir başka dolmuşa bindirip geri göndermek için yavaşlayınca, aynı istikamatte seyir halende olan İlhan C. yönetimindeki 61 K 5245 plakalı kamyon 61 D 1338 plakalı dolmuşa arkadan çarptı. Hastaneye kaldırılan Nursel Çakmak hayatını kaybetti.

KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada hayatını kaybeden Avrasya Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Öğretim Üyesi Dr. Nursel Çakmak otopsinin ardandan gözyaşları arasında Hayrat Yeniköy’de gözyaşı ve dualarla toprağa verildi. Avrasya Üniversitesi şu genç öğretim görevlisini ardından şu mesajı yayınladı:  “Elim bir kaza sonucu hayata gözlerini yuman Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Nursel Çakmak hocamızı ebediyete uğurladık. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesinin, yakınlarının ve Avrasya Üniversitesi ailesinin başı sağ olsun.

Anahtar Kelimeler:
BayramSeyirAvrasya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.