Eşinden şüphelendi casus program yükledi

Eşine hediye ettiği cep telefonuna casus program yükleyince hapsi istendi

Trabzon’da eşine satın aldığı telefona casus program yükleyen kocaya, hapsi istemiyle dava açıldı. 

EŞİNİN TELEFONUNA CASUS PROGRAM YÜKLEDİ

Trabzon’da M.K. adlı koca, kendisinden boşanmak isteyen eşi H.K. adlı eşini takip etmek için bir plan yaptı. M.K. eşini kimlerle görüştüğünü ve nerelerde fotoğraf çektirdiğini belirlemek üzere bir adet cep telefonu satın alarak, bu telefona casus program yükletti. Telefona casus program yükleten M.K.  ‘senin telefonun eskidi sana cep telefonu aldım’ diyerek satın aldığı cep telefonunu akşam eve gelen eşine hediye etti. H.K. eşinden aldığı hediye cep telefonu kullanmaya başladı. H.K. bir süre sonra akrabalarının kendisine fotoğraflar göndermeye başladı. H.K.’nın bu fotoları nereden buldunuz? sorusu üzerine, ‘eşin bize gönderdi’ cevabını aldı.  Bunu üzerine H.K. telefonunu inceletti ve casus program ile takip edildiğini ve özel fotoğraflarının eşi tarafından akrabalarına yayıldığını öğrendi.

SUÇ DUYURUSU YAPTI, BOŞANMA DAVASI AÇTI

H.K. adlı genç kadın özel hayatının gizliliğinin ihlal edildiğini ileri sürerek, önce suç duyurusunda bulundu ardından da eşi M.K.’dan boşanmak için aile mahkemesine başvurdu. H.K. eşini kendisini hakaret ettiğini ileri sürerek, “Fotoğraflarımı akrabalarıma atarak, beni uyuşturucu kullanmakla suçluyor. Çevreme mesaj atmak suretiyle bana hakaret etmiştir” diye konuştu. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle M.K. hakkında bir yıldan 2 yıla kadar hapis talep etti. Savcı, hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. M.K. önümüzdeki günlerde asliye ceza mahkemesinde hakim karşına çıkacak.

Anahtar Kelimeler:
MahkemeSavcıTelefonCasus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105