EŞİNİ ÖLDÜRMEK İÇİN FİRAR ETTİ

Trabzon Bikdüzü Açık Cezaevi’nden eşini öldürmek için firar eden F.K. adlı hükümlü polisin düzenlediği operasyon saklandığı metruk binada yakalandı. Firarinin eşini cezaevindeyken tehdit ettiği bu nedenle de kadının, kocası yakalanana kadar polis korumasına alındığı ortaya çıktı.

KADIN KORUMA ALTINA ALINDI

Trabzon’un Beşikdüzü Açık Cezaevinden hırsızlık hükümlüsü olan F.K.,iki gün önceki akşam sayımında firar ettiğinin ortaya çıktı. Cezaevinden firar eden F.K. polisi alarma geçirdi.   Gidebileceği yerlerde araştırma yapan polis, F.K.’nin ayrıldığı eşinin bilgisine başvurdu.  Polis eski eşinin cezaevindeyken kendisini tehdit ettiğini belirten kadını korumaya aldı.

POLİS KAYMAKLI’DA YAKALADI

Olası bir kadın cinayetin önüne geçmek için alarm veren Trabzon Polisi, genç kadını bir başka eve nakletti. Firari hükümlünün peşine düşen polis, kısa sürede F.K.yi Kaymaklı Mahallesinde saklandığı tespit etti. Polis firari hükümlüyü metruk binada kıstırdı. Polis, F.K.’yi saklandığı metruk bir binada yakalayarak gözaltına aldı. Şahsın yakalanmasının ardından eşi de evine döndü.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.