Farabi’yi gündem yaptı

Başkan Hacısalihoğlu Farabi Hastanesinin sorunları çözülmeden Şehir Hastanesinin sürekli gündeme getirilmesini eleştirdi.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde yaşanan sorunların çözüme kavuşturulmamasını eleştirdi. Başkan Hacısalihoğlu, “KTÜ Farabi Hastanesi ile ilgili aylardır gerek ekonomik gerekse insan sağlığı açısından hijyenik (enfeksiyon) koşullarının yetersizliği ve hastaların mağduriyeti konuşuluyor. Konuşuluyor da yılda yaklaşık 4 milyon hastaya cevap verdiği söylenen bu kurumun sorunları neden çözülmüyor ya da çözülemiyor? Yoksa çözülmek mi istenmiyor?” sorularını yöneltti.

İŞ İŞTEN GEÇMEDEN ÖNCE

AK Parti hükümetine eleştirilerde bulunan Başkan Hacısalihoğlu, “17 yıldır AK Parti hükümeti yapmak istediği her şeyi kamuoyu önüne atıp tartıştırıp eskisinden perişanlığı ve bezginliği vurgulayıp yenisi için yol açan bir anlayışta tabir caizse bu millete hazmettire hazmettire yaptı.Şehir Hastanesi için de durum farklı değil. Farabi Hastanesi ve diğerlerinden bıkana ve kusana kadar Trabzon’a bu fikri hazmettirerek yapılsın aman yeter ki mahvolduk dedirtecek. Sonra ne mi olacak? 5 yıl sonra yerel yöneticiler pişmanlığını ifade edecek. Ama iş işten geçmiş olacak.” dedi. İtfaiye kavşağını, Boztepe’deki ve Cephanelikteki viyadükleri ve temizlenen vadilerdeki yapılaşmaları örnek olarak veren Başkan Hacısalihoğlu, “Bu şehri önemseyen insanlara sesleniyorum ‘Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan’ dizeleri şarkılarda türkülerde kalsın şehrin geleceği için ortak aklı kullanalım. Geleceğimizi karartmayalım.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.