Filip Novak'tan flaş açıklama!

''Ligin en yüksek seviyesi...''

Trabzonspor'un sözleşmesini uzatmadığı Filip Novak, Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Trabzonspor'un sözleşmesini uzatmadığı Filip Novak, Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Bugün yeni takımına katılmak için İstanbul'a gelen Filip Novak açıklamalarda bulundu.

LİGİN EN YÜKSEK SEVİYESİ...

Filip Novak yaptığı açıklamada '' Hedeflerim yüksek. Ligin en yüksek seviyesinde oynamak ve Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istiyorum. Kariyerim için büyük bir adım attım. Başarılı olmak için her şeyi yapacağım, sahaya çıkmayı bekliyorum. Uçuş nedeniyle yorgunum. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynayacağım için çok heyecanlıyım. Birlikte çalışacağım insanlarla karşılaşmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerine yer verdi.

 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporFenerbahçeSaha
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.