Fındık üreticisine bir darbe de dolandırıcılardan

Trabzon’da 4 kardeş, fındık üreticisinden senetle 10 milyon TL değerindeki satın aldığı fındığı satarak sırra kadem bastı. Üreticinin şikayet üzerine polis firari fındık tüccarlarını arıyor. 

FINDIĞI PARAYA ÇEVİRİP KAÇTILAR

Trabzon’un Arsin İlçesi’nde fındık üreticisine bir darbede fındık tüccarı 4 kardeş vurdu. Fındığını toplayan senet ve not karşılığında tüccara teslim eden üreteci perişan oldu. Fındığı teslim ettikleri tüccardan parayı almayan giden üreteci dükkanın kapalı olduğunu görünce şok oldu. Tüm aramalara rağmen 4 kardeşe ulaşamayan üreteciler, soluğu savcılıkta aldı. Dolandırıldığını ileri süren fındık üreticileri suç duyurusunda bulundu.

ÜRETECİ FINDIK  TÜCCARINI SUÇLADI

Fındık üreticisinden 10 milyon TL değerinde fındık satın aldığı iddia edilen Hasan Y., Hüseyin Y., Muammer Y. ve Sinan Y. adlı 4 fındık tüccarı kardeş hakkında yapılan suç duyurusu üzerine soruşturma başlatıldı. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında şikayetçi olan her bir üretecinin tek tek ifadesi alındı. Üreticiler tüccara ne kadar fındık teslim ettiklerini söylediler.

POLİS ARIYOR...

42 fındık üreticisi, fındık tüccarı 4 kardeş hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve suç duyurularının artarak devam ettiği ileri sürüldü. Fındık tüccarı 4 kardeşin fındık üreticisine ve piyasaya yaklaşık 30 Milyon TL borcu olduğu belirtiliyor.  Savcılığın talimatı üzerine polis firara olan fındık tüccarlarını arıyor. Faizcilerden para aldığı ve battığı ileri sürülen 4 kardeşin İstanbul’a kaçtığı tahmin ediliyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.