Flavio: Bir golle karar verdim

Flavio, "Sörloth’un Beşiktaş’a son dakikada attığı beraberlik golünden sonra yaşanan sevinci ve tribündeki coşkuyu görünce, ‘İşte benim aradığım da bu’ dedim ve Trabzonsporlu oldum" dedi. Trabzonspor'un yenilerinden Flavio, transfer sürecini anlattı. Geçen sezon bordo-mavililerin kendisiyle ilgilendiğini duyduktan sonra sosyal mecralardan maçlarını izlemeye çalıştığını belirten Flavio, "2-2'lik Beşiktaş maçını izlerken, Sörloth'un son dakikada attığı beraberlik golünden sonra yaşanan sevinç ve tribünlerdeki coşkuyu görünce, 'İşte benim aradığım şey tam da bu!' dedim ve o andan itibaren Trabzonspor'un bir parçası olduğumu hissetmeye başladım" dedi.

"ZORLUKLARI YENİP, GELDİM"

Zor bir hayattan buralara geldiğini belirten 24 yaşındaki Brezilyalı, "Hatta 16 yaşındayken, 'Futbola geç başladın. Yeteneğin yok' bile demişlerdi. Ama vazgeçmedim ve buralara geldim. Bu anlamda Trabzonsporla kendimi bağdaştırıyorum. Trabzonspor'a da zamanında var olan güçleri yıkamayacağını söylemişler. Fakat bu bariyerleri yıkmış. Bu hikâyeyi duyduktan sonra Trabzonspor'a bağlılığım bir kat daha arttı" ifadesini kullandı.

"CANIMI VERİRİM"

TARAFTARIMIZA şunu söyleyebilirim. Flavio sahada her zaman en iyisini yapmaya çalışacak, Trabzonspor için canını verebilecek bir oyuncu.

"TÜRKİYE'DE FUTBOL SERT OYNANIYOR"

TÜRKIYE'DE beni en çok şaşırtan şeylerden bir tanesi buradaki sert futbol oldu. Brezilya'da da sert bir futbol var ancak bu kadar değil. Özellikle ilk maçta maruz kaldığım fauller sonrasında biraz canımın yandığını söylemem gerekiyor. Kolay değil, çünkü farklı bir ülkeye geliyorsunuz, farklı bir iklimde futbol oynamaya çalışıyorsunuz. Bunlara alışmak için zaman lazım.

KÖTÜ ŞARKI SÖYLÜYORUM

BREZILYALI oyuncu çok kötü bir ses tonuna sahip olduğunu ancak yine de şarkı söylemeyi sevdiğini vurgulayarak, "Müziği çok seviyorum ancak pek başarılı olduğumu söyleyemem. Mesela eşim de bundan şikâyetçidir" dedi.sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.