FUHUŞ SKANDALINA EĞİTİMCİ KARIŞMIŞ

Trabzon, Ordu ve Giresun’da polisin gerçekleştirilen operasyonda B.Y. ve N.Y. adlı biri eğitim kurumunda görevli iki kadın memurun fuhuş çetesinde yer aldığı ortaya çıktı. Polis,  ‘Fuhuşa temin, aracılık,  yer temini ve fuhuş yapılmasının kolaylaştırılması’ iddiasıyla şüphelilere yönelik 3 ay süreyle teknik ve fiziki takip yaptı. Polis, gözaltına aldığı 12 şüphelinin yaptığı telefon görüşmelerinde Ordu, Trabzon ve Giresun kentleri arasında yaşananları deşifre etti.
TEYZE EVİNİ OTEL GİBİ KULLANMIŞ 
Giresun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde fuhuş yapan çeteye yönelik teknik ve fiziki takip yapmak üzere harekete geçti. Projeli çalışmada, polisin belirlediği 7 bayan bir erkek için dinleme, üç kadın için ise fiziki takip izni alındı. Ahlak Polisi, ‘Fuhuşa teşvik, aracılık,  yer temini ve fuhuş yapılmasının kolaylaştırılma’ iddiasıyla şüphelilere yönelik 3 ay süreyle teknik ve fiziki takip sonucunda kimlerin para karşılığında fuhuş yaptığı, hangi otelleri ve evleri kullandığı belirlendi. Taksilerde ve PTT’ya ait kamyonette fuhuş yaptığı belirlenen kadınlardan C.K.’nın teyzesinin evini kullandığı ve bunun karşılığında teyzesine 50 TL ücret ödediği teknik takipte ortaya çıktı. 
KADINLAR BİRİ EĞİTİM KURUMUNDA
Polis, gözaltına aldığı 12 şüphelinin yaptığı telefon görüşmelerinde Ordu, Trabzon ve Giresun arasında yaşananları deşifre etti.  B.Y., A.D., B.G., C.K., Ç.A., T.B., N.Y., F.Y., A.Ş., G.Ş.,M.Y. ve D.K., adlı şüpheliler hakkındaki soruşturma sürerken, fuhuş çetesine karıştığı belirlenen bir ilçe milli eğitim müdürlüğünde görevli N.Y. ve bir kentin valiliğine yeni memur olarak atanan B.Y. adlı kadının ekonomik sıkıntı çektiği için bu yola girdiği, dosyada yer aldığı belirlendi.
TAKSİ ŞOFÖRÜ YER TEMİN ETMİŞ
Polisin yaptığı teknik takipte kadınların fiyat olarak erkeklerden gecelik 600 TL ile bin 500 TL arasında ücret aldığı ortaya çıktı. Zaman zaman fiyatlarını 150 TL’ye kadar çeken kadınların kullandığı taksini şoförünün ise aracını fuhuş için kullandırdığı belirlendi. Trabzon’da kiraladıkları rezidanslarda kalan ve fuhuş yapan kadınların birbirine müşteri ayarladığı ve komisyon aldığı ortaya çıktı. Dosta hayatı yaşayan kadınların birçoğu sevgililerinin şehir dışına çıkması durumunda, kendilerini de şehir dışına çıkarak fuhuş yaptığı tapelerdeki konuşmalarda yer aldı. Kadınlar aralarında ‘Yılbaşı geliyor, param yok, para yapalım’, ‘Eve gelirseler ses olur. Ayakkabıları içeri al, organizasyonu yap’, ’Yatağı iyi, bu aralar iyi yorumlar alıyorum, bin 1250 TL’, ‘Kanka birilerini ayarla paraya ihtiyacım var, Ordu’ya gidelim, Trabzon’a gidelim’ şeklinde konuşmalar yaptıkları tespit edildi. Olayla ilgili olarak savcılık soruşturmayı sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105