Ganita’da intihar etti!

ANNESİNİ ARADI SIRRA KADEM BASTI

Trabzon’un Ortahisar ilçesine Ganita sahilinde bugün öğle saatlerinde denizde bir erkeğe ait cesedi bulundu. Sahil güvenlik ekipleri tarafından denizden çıkarılan cesedin 35 yaşındaki matematik öğretmeni Onur Hacısalihoğlu’na ait olduğu tespit edildi. Hacısalihoğlu'nun borsada battığı için intihar ettiği ileri sürüldü. 

Polis denizdeki cesedi gördü

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bir hafta önce ortadan kaybolan Onur Hacısalihoğlu'nun ailesini ihbari üzerine hareke geçti. Polis, güvenlik kameralarda öğretmenin izni sürdü. Ganita sahiline indiği belirlenen Onur Hacısalihoğlu'nu arayan asayiş şubeye baplı polisler, denizde hareketsiz bir ceset olduğunu fark etti. Polis ekipleri sahil güvenlik ekiplerini arayarak yardım istedi. Sahil güzenli denizden erkek cesedini çıkardı. Matematik öğretmeni Onur Hacısalihoğlu'na ait olduğu tespit edilen ceset adli tıp kurumuna kaldırıldı.

"Ben iftara gelmeyeceğim"

Son borsa mağdurları arasında olduğu öğrenilen Onur Hacisalihoğlu'nun geçen hafta  annesini aradığı ve 'iftara gelmeyeceğim' dedikten sonra sırra kadem bastığı ortaya çıktı. Ailenini kayıp ihbarı üzerine bir haftadır polis tarafından arandığı öğrenilen Hacisalihoğlu'nun parasını borsada kaybettiği için intihar ettiği ileri sürüldü.  Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105