Gazipaşa çift şerit olmalı

Trabzon Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Gürol Ustaömeroğlu, Gazipaşa’nın çift şerit gidiş-geliş yolu yapılması için çağrı yaptı. Ustaömeroğlu, “Yetkililer özel hastane önüne çare bulamayınca Gazipaşa esnafını feda etmeyi tercih etmişe benziyor. Koskoca devlet sahil yolu otopark olarak kullanılırken Gazipaşa halkı ve kent perişan ediliyor.” dedi. 

Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Gürol Ustaömeroğlu, Gazipaşa’nın çift şerit gidiş-geliş yolu yapılması için çağrı yaptı. Ustaömeroğlu, “Yetkililer özel hastane önüne çare bulamayınca Gazipaşa esnafını feda etmeyi tercih etmişe benziyor. Koskoca devlet sahil yolu otopark olarak kullanılırken Gazipaşa Halkı ve kent perişan ediliyor” dedi. Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Gürol Ustaömeroğlu, kentteki trafik sorununa ve Gazipaşa esnafının mağduriyetine dikkati çekerek, Gazipaşa’nın çift şerit gidiş-geliş yolu yapılmasını istedi.

Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Gürol Ustaömeroğlu, kentteki trafik sorununun çözümüne ilişkin öneri paylaştı. Gazipaşa esnafının da mağdur edildiğini savunan Ustaömeroğlu, “Gazipaşa Caddesi'nin denize doğru tek yönlü olmasının ve bir şeridinin ücretli otopark yapılmasının sahildeki özel hastane önündeki trafik ile ilgili olabileceği yönünde şüphelerim var.  Özel hastane önündeki trafik potansiyeli il trafik komisyonunu böyle bir karar almaya zorlamış olabilir.  Çünkü sahilden Gazipaşa Caddesi'ne çıkacak trafik özel hastane önündeki yoğunlukla karşılaşacak bu da tıkanmaya yol açacaktı.  Yetkililer özel hastane önüne çare bulamayınca Gazipaşa esnafını feda etmeyi tercih etmişe benziyor.  Bir şehir düşünün ki Gazipaşa Caddesi gibi yıllarca prestij mekanı olarak hizmet vermiş bir caddeyi yok ediyor. Ama devlet sahil yolunun bir şeridini gayri resmi otopark yapıyor. Ve burada nasıl bir güç var ki; hiçbir yetkili devlet sahil yolunun otopark haline dönüşmesi karşısında kılını kıpırdatamıyor, özel hastane önündeki yaraya derman bulamıyor. Koskoca devlet sahil yolu otopark olarak kullanılırken Gazipaşa Halkı ve kent perişan ediliyor.” eleştirilerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.