Geçit’te 11 şüpheli

Trabzon’da 31 Mart yerel seçimlerinde ikametlerini aldırdıkları Geçit Mahallesinde oy kullanan 11 kişi hakkında gerçek dışı beyanda bulunmak suçundan soruşturma başlatıldı. Yaz aylarından M.K. adlı kişinin kullandığı eve kayıtlarını aldırdığı belirlenen 11 kişi için 5490 sayılı kanunu muhalefet etmek suçundan başlatılan soruşturma sürüyor. Jandarma tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 11 kişi hakkında açılan dosya savcılığa gönderildi.

Muhtarlık seçimleri için Geçit Mahallesi’nde oy kullanmak isteyen 11 kişi hakkında soruşturma açıldı. Trabzon’da 31 Mart yerel seçimlerinde oylarını Geçit Mahallesinde kullanmak isteyen 11 kişi hakkında gerçek dışı beyanda bulunmak suçundan soruşturma başlatıldı. Kayıtlarını yaz aylarından M.K. adlı kişinin kullandığı eve aldırdığı tespit edilen 11 kişi hakkında 5490 sayılı kanunu muhalefet etmek suçundan başlatılan soruşturma sürüyor. Jandarma tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 11 kişi hakkındaki dosya Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. Bu arada 11 kişini de aynı aileden ve soyadlarının bir olduğu ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.