GELİN KAYNANAYI  ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Trabzon'un Of İlçesi'nde bir süredir gelin kaynana arasında var olan sorunlar büyüdü ve adliyeye taşındı. Telefon açan gelininin kendisini öldürmekle tehdit ettiğini ileri süren kaynana Nafiye Y., "Beni aradı. ‘Seni öldüreceğim, evini yakacağım' diye tehdit etti. Gelinimden şikayetçiyim" dedi. Nafiye Y., H.B. adlı kadını görüşmenin tanığı olarak gösterdi. Tanık sıfatıyla ifadesi alınan H.B. adlı kadın tehdit olayı doğruladı.

KAYNANAM BANA İFTİRA ATIYOR

Of Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde Birsen Y.'nin ifadesine başvuruldu. Hakkındaki iddiaların asılsız olduğu ileri süren Birsen Y., kayın validesinin kendisine iftira attığını ileri sürdü. Soruşturmayı tamamlayın Of Cumhuriyet Başsavcılığı hazırladığı iddianamede Birsen Y.'nin kayınvalidesini tehdit ettiği gerekçesiyle 106/1 maddesine göre 6 aydan 2 yıla kadar hapsini talep etti. Savcı, iddianameyi Of Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105