Görgü tanığı konuştu, anne ağlayarak anlattı

Trabzon'da 24 yaşındaki bir çocuk annesi Pınar Kaynak; 15 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon'da vahşi bir cinayete kurban gitti.. Yol kenarındaki ormanlık alanda ölü olarak bulunan genç kadının göğsüne ve kollarına aldığı bıçak darbelerine rastlanırken, başının da taşla ezildiği anlaşıldı. Önceki gün Müge Anlı canlı yayınına bağlanan görgü tanığı Nazır Usta, o geceyi anlattı.

"ARABAYA ZORLA BİNDİRİRLERKEN BAĞIRIYORDU"

Müge Anlı canlı yayınına katılan görgü tanığı Nazır Usta, "O gece bir kızı Maçka yolu üzerinde bir arabaya zorla bindirirlerken gördüm. Önce o arabadan indi ve yolda yürümeye başladı. Sonra da zorla arabaya aldılar kadını. Ben aile hesaplaşmasıdır diye karışmadım. Kadın yolda yürürken otomobil arka yoldan geldi. Kadını zorla arabaya bindirdiler ve köy istikametine doğru gittiler. O sırada kadın bağırıyordu. Fotoğraflarda hızma var gibi ama ben burnunda hızma görmedim." dedi.

"ARABADA OLANLAR BİLİRLER"

Nazır Usta sözlerini, "Akşam saat 10.00'dan sonra gördüm. Arabanın içindekiler bu olayı bilirler." şeklinde bitirdi.

ANNE ANLATTI

Trabzon'a geri dönen Pınar'ın annesi İrfan Hanım'a canlı bağlanıldı. İrfan Hanım, "Ben dünden beri düşünüyorum Müge Hanım, ama taşları hiç oturtamıyorum. Bayan dedi ki kızın senin sevgilin tarafından tecavüze uğramış... Aklım mantığım almıyor beni öyle bir şey olabilir mi? Hadi öyle bir şey oldu Pınar neden benimle konuşmadı? İnanın ben şoklardayım. İnsanlar ben caniyim, katilim ben yaptırmışım gibi suçluyorlar. Ben ne olursa olsun bir anneyim böyle bir şey olabilir mi Müge Hanım? Ben bilsem kızıma bile bile böyle şeyler yapar mıyım?

Pınar Kaynak cinayetine bakan Avukat Selahattin Onay, Müge Anlı ekibine cinayet hakkında bilgileri aktardı. Onay, "Pınar'ın cinayeti sadece cinsel amaçla işlenmiş bir suç değil, çünkü canavarca katledilmiş yani sadece istismara uğrayıp bırakılmamış... Şimdiye kadar herhangi bir DNA eşleşmesin rastlanmadı. Bence Pınar'ın o gece yanında olan arkadaşı Tuğba'nın sakladığı şeyler var. Muhtemelen korktuğu için saklıyor. Pınar'ın annesi de bazı şeyleri doğru söylemiyor. Sanıkların yeniden tutuklanması için itiraz edeceğiz." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105