GÜNGÖR ADAYLIĞI DÜŞÜNMÜYORUM

CHP Trabzon’da 7 Ocak tarihinde yapılacak il kongresi öncesi CHP Trabzon İl Genel Başkanı Turgay Güngör,  aday olup olmayacağı sorularını ve çarşaf liste tartışmalarını değerlendirdi. 7 Ocak’ta yapılacak il kongresine aday olmayı düşünmediğini belirten Güngör, aday olması yönünde baskılar olduğunu belirterek siyasette net bir şey söylemenin mümkün olmadığını her an her şeyin değişebileceğini ifade etti. Çarşaf, blok liste tartışmalarını değerlendiren Güngör, daha önce yapılan listelerin blok listeyle yapıldığını hatırlatarak blok listeyi daha uygun gördüğünü ifade etti. Pekşen’in sunduğu çarşaf listenin sadece bir öneri olduğunu hatırlatan Güngör, “Sonuçta delegeler ne derse o olacak” dedi.

SONUÇTA DELEGELER NE DERSE O OLACAK!

7 Ocak tarihinde yapılacak il kongresi öncesi aday olacak mısınız sorusunu yanıtlayan Güngör “Benim adaylığım söz konusu değil. Aday olmayı düşünmüyorum. Şu anda ki düşüncem bu fakat konjonktür ne gerektirir bilmiyorum. Çevreden üzerimde olmam yönünde baskılar var. Adaylar varsa adaylığını açıklayacak. Güzide Uzun Hanım adaylığını açıkladı. Bakalım zaman ne gösterecek. Siyasette net bir şey söylemek mümkün değil” diye konuştu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in çarşaf liste ile ilgili açıklamalarını sorduğumuz Güngör “Sonuçta delegeler ne derse o olacak” diyerek tartışmalara son noktayı koydu. Güngör “Çarşaf liste mi olacak, blok liste mi olacak delege üyeleri buna karar verecek. Daha önce yapılan listeler blok listeyle yapıldı. Tüzüğümüz çarşaf liste ile yapılmasını öngörüyor. Fakat şu aşamaya kadar Blok listeyle gelindi. Blok liste ile yapılması daha uygun diye düşünüyorum. Delegelerin çoğunluğu derse ki bu iş çarşaf listeyle yapılsın, o zaman çarşaf liste ile yapılacak. İkisinin de avantajları ve dezavantajları var. Blok liste daha iyi bir yönetim anlayışını ortaya çıkarabileceği gibi Çarşaf liste de daha geniş katılımlı, bu işe gönül vermiş insanların bir araya toplanmasına olanak sağlıyor. Pekşen’in sunduğu Çarşaf liste sadece bir öneridir. Sonuçta delegeler ne derse o olacak” ifadelerine yer verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.