HADDİNİ BİL PROFESÖR

Başkan Bıyık için skandal sözler sarf etti 
Atatürk Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a hakaret etti. Hakarete İYİ Parti’den tepki sesleri yükseldi. Atatürk Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a hakaret etti. Hakarete İYİ Parti’den tepki gecikmedi. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın Fenerbahçe’ye yönelik eleştirilerini hedefe koyan Prof. Dr. Nalcıoğlu, “Fenerbahçelilere dil uzatan ........ olan Trabzon Yomra Belediye Başkanı bu .......... işte. Unutmadan bu adam aynı zamanda .................”  diyerek skandal bir paylaşımda bulundu.

YÖK NEREDESİN?

Nalcıoğlu’nun skandal paylaşımı Trabzon’da tepkilere yol açtı. Büyükşehir Belediyesinin İYİ Parti Grubu Başkanvekili Davut Çakıroğlu, YÖK’ü göreve davet etti. Çakıroğlu, “Milletin derdi FB mi? Trabzon’a Trabzonluya hakaret marifet öyle mi? Bilim adamı akademisyen rektör yardımcısı oldun öylemi? Bu kafa ile Fenerbahçe’nin kale arkasında amigo yardımcılığı bile yapamazsın. YÖK neredesin? Siyaset kurumu mesele siyaset üstü. Hadi bakalım görelim sizi.” eleştirilerinde bulundu.

SÜRMEN TEPKİ GÖSTERDİ

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, Nalcıoğlu'nun paylaşımına tepki gösterdi. Sürmen sosyal medya hesabından, "Şu adinin Sayın Başkanımız hakkındaki paylaşımına bakarmısınız. Üstelik bu mahlûk Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın vekillerimizi ve YÖK ü göreve çağırıyorum" diye paylaşımda bulundu.

Bu arada başkana yönelik ağır hakaretlere noktalı olarak yer veriyor ve tüm hakaretlerini eğitimci olacak mahlukata iade ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Taşkara 4 yıl önce

Trabzon sana bir ders verecek hayatın boyunca unutamayacaksın rektör b.....

Avatar
Ahmet AYDIN 4 yıl önce

Bilim insanı olamaz.Amigo bu.
Büyük sorumsuzluk.