Havada 271 hasta taşındı

Sağlık Bakanlığı Trabzon İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı helikopter ambulanslar 2019’da hayat kurtardı. Trabzon’un tüm ilçelerinden hastaları alanında uzman hastanelere vakit kaybetmeden taşıyan hava ambulansları 2019’da 253 vakada etkili oldu. Ambulanslar bunun haricinde de ülkedeki diğer şehirlere de 18 vakanın ulaşmasında rol aldı. Trabzon’a ise hiçbir hasta getirilmedi.

TRABZON HAVADA KURTARILDI

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren helikopter ambulanslar Trabzon il içi ve diğer şehirlere hastaların acil olarak ulaştırılmasında önemli katkı sağladı. 1 Ocak-26 Aralık 2019 tarihleri arasında Trabzon ilinde konuşlandırılan, İl Sağlık müdürlüğü bünyesindeki 112 helikopter ambulansı hizmeti ile hava yolu kullanılarak nakli gerçekleştirilen hasta sayısı 253 oldu. Öte yandan Trabzon’da çeşitli gerekçelerle tedavisi yapılamayan 18 vakada da hava ambulansları görevini yerine getirdi. Trabzon’a ise hiçbir ilden vaka getirilmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105