Havalimanında yeni skandal

Işıklandırma skandalının ardından bu kez vinç alanda unutuldu. Trabzon Havalimanında 24 Kasım akşamı pist ışıklandırmasında yaşanan sorunlar nedeniyle yapılması planlanan uçuşların gerçekleşmemesi ve kaos meydana gelmesinin bir benzeri daha yaşandı. Edinilen bilgiye göre havalimanı onarımında kullanılan vincin yüklenici firma tarafından pistte unutulması sonucu uçaklara iniş izni verilmedi. 3 uçağın havada tur attığı öğrenildi.

TRABZON’DA KAOS GECESİ SÜRÜYOR

Trabzon Havalimanında yine bir kaos gecesi yaşandı. Edinilen bilgilere göre dün akşam Trabzon’a inmesi gereken 3 uçak inemedi. Havalimanı onarımında kullanılan vincin yüklenici firma tarafından pistten unutulduğu öğrenildi. Yaşananların ardından kulenin uçaklara iniş için izin vermediği ve 3 uçağın havada tur attığı bilgisine ulaşıldı. Yolcuların önceki gece yapılamayan uçuşlar nedeniyle mağdur olduğu Trabzon’da yine bir mağduriyet yaşanmış oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.