Hayırsız baba oğluna sıkmış

PARA İÇİN ESKİ EŞİNİN EVİNE GİTTİ 

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde eski eşinin evine giden Murat U., kendisine borcu olduğunu iddia ettiği oğlu İbrahim U.’dan alacağını istedi. İbrahim U., ne kendisinden ne de annesinden her hangi bir alacağının olmadığı belirterek, babasının evden gitmesini istedi. Kendilerini rahatsız etmemesi isteyen İbrahim U. ile baba Murat U. arasında tartışma çıktı. Araya giren anne, eski eşini evden uzaklaştırmak istedi. Sokakta süren tartışma üzerine sinirlenen ve silahını çeken Murat U., oğluna bir el ateş ettiği iddia edildi. 

ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN YARGILANACAK

Oğluna hedef alarak ateş ettiği iddia edilen Murat U., motosikletine binerek olay yerinden kaçtı. İbrahim U.’nun şikayeti üzerine gözaltına alınan baba Murat U., oğlunun üzerine gelmesi s onucu korktuğunu belirterek, hazneye mermi verdiğini söyledi. Murat U., kaçarken silahını düşürdüğünü ileri sürdü. Olay yerine gören kamera görüntülerini izleyen soruşturmacı savcı, Murat U. hakkında kasten öldürmeye teşebbüs ve yasak silah kullanmak suçundan cezalandırılmasını talep etti. Murat U. ağır ceza mahkemesinde alt soyunu öldürmeye teşebbüsten hakim karşısına çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105